Skip to main content

Nieuwe subsidieverlening voor implementatie van ons leerlandschap

Kbz krijgt subsidie van ZonMw voor verdere groei in ontwikkeling en nieuwe regio’s

Het netwerk Krachtige basiszorg heeft een subsidieaanvraag gedaan bij ZonMW voor de ontwikkeling van het leerlandschap. Deze subsidie is verleend. Wat gaat er gebeuren?

We gaan samenwerken aan het organiseren van een krachtig werk-, leer- en ontwikkel landschap 

  • De komende 2 jaar gaan we verder bouwen aan het leernetwerk;
  • We gaan het formele, sociale en informele leren verder ontwikkelen wat nodig is om Krachtige basiszorg verder te laten groeien.
  • We gaan kennisuitwisseling, samenwerking en training in het netwerk verder stimuleren bij professionals en (regio) organisaties.
  • Dat doen we door het organiseren van bijeenkomsten, trainingen, kennisuitwisselingsessies, het ontwikkelen van meer kennis materialen, het opleiden van meer trainers en nog veel meer. 

3

                                                                                                                                                                                                                           Download de factsheet 'Leerlandschap Krachtige Basiszorg' door op de foto te klikken

We zijn bezig met het projectteam te formeren waar we de Linkin pins, huisarts, wijkteamprofessional, ervaringsdeskundige, Pharos, Associatie wijkteams, bestuurlijkteam van de regio-organisaties huisartsen, voor uitgenodigd hebben. Uit dit projectteam formeren we telkens een kernteam op basis van de korte termijndoelstellingen. Zij worden ondersteund door de Projectleider Ernst-Jan Wind en Community manager Ilse van Noppen.

Save the date

Onze eerste community bijeenkomst is 27 juni 2023 15.00 - 17.00 uur, regio Utrecht.

Iedereen die geïnteresseerd is in Krachtige basiszorg en de verdere ontwikkeling hiervan is welkom! Meld je aan via deze link.

Help mee

Wil jij meewerken aan onze bijeenkomsten of kennisdelen met andere professionals? Zoek dan contact met het projectteam via ernstjan@krachtigebasiszorg.nl.